Vehicule comerciale
 
 
Transport camioane
Alegerea unui mijloc adecvat pentru transport camioane si ceea ce este necesar...
 
Tractare vehicule comerciale
Serviciile de tractari sunt utilizate in scopul de a muta vehiculele care din diferite motive nu se...
 
Tractare vehicule comerciale
 
tractari-camioane.com / Vehicule comerciale / Tractare vehicule comerciale / Cere Tractare vehicule comerciale

Tractare vehicule comerciale

Serviciile de tractari sunt utilizate in scopul de a muta vehiculele care din diferite motive nu se afla intr-o stare buna pentru a parcurge un traseu. De obicei, persoanele apeleaza la aceste servicii pentru a transporta vehicule care au esuat din cauza unor erori mecanice sau care au fost implicate intr-un accident.

Exista trei tipuri principale de tractari: carlig si lant cunoscut ca „curea” sau „ridicare centura”, ridicare  roata si platforma.

Tractarile carlig si lant nu mai sunt la fel de folosite cum au fost odata. De obicei acest serviciu este rezervat pentru vehicule care au fost deteriorate intr-un accident, vehicule care nu au rotile din fata sau din spate, si vehicule cu bare de protectie din otel.

Ridicare-Roata – reprezinta o evolutie a tehnologiei carlig si lantin scopul producerii unui jug mare de metal. Aceasta metoda a fost realizata de Frank Casteel si Felming Cannon.

Platforma – spatele camionului este echipat cu un pat ce poate fi inclinat hidraulic si mutat la nivelul solului, autovehicolul putand sa fie plasat pe remorca  tras de troliu.

Pentru mai multe informatii despre serviciile pentru tractare camioane sau transport camioane si pentru a afla mai multe informatii despre echipamentele noastre va rugam sa ne contactati.[Cere informatii Tractare vehicule comerciale] | [Comanda acum Tractare vehicule comerciale]
Nume  
Prenume  
Telefon  
E-mail  
Mesaj  
Test spam  

Clic pentru cod nou


Tractare vehicule comerciale poza 1 Tractare vehicule comerciale poza 2 Tractare vehicule comerciale poza 3
Transport camioane
Tractare vehicule comerciale
Vehicule comerciale
 
Tractari camioane Bucuresti
 
Tractari non-stop
 
Servicii tractari
 
Echipamente tractari camioane
 
Tractare camion pret
  
Sitemap