Echipamente tractari camioane
 
 
Servicii tractare
De obicei caracteristicile standard si echipamentele de remorcare si recuperare incluse in...
 
Tractari auto camioane
Domeniul serviciilor de
 
Tractari auto camioane
 
tractari-camioane.com / Echipamente tractari camioane / Tractari auto camioane / Cere Tractari auto camioane

Tractari auto camioane

Domeniul serviciilor de tractari de la noi din tara, se afla in plina dezvoltare de la an la an, tot mai multe persoane alegand sa dezvolte o astfel de afacere.

Pentru a oferi acest tip de servicii, firmele au nevoie de numeroase echipamente si vehicule, insa pentru inceput este nevoie de o autospeciala de tip platforma, un vehicul tragator suficient de puternic pentru a tracta remorca cu ajutorul careia este transportat autoturismul si persoana suficient de pregatite pentru a oferi servicii sigure.

Cei care lucreaza cu autocamioane-platforma pentru depanare-tractare sunt obligati sa detina atestate profesionale, camioanele trebuie sa fie echipate cu tahografe electronice, si sa respecte conditiile impuse de Autoritatea Rutiera Romana si Registrul Auto Roman.

Scopul principal de autorizare/certificare a titularilor de licente tractari auto camioane este de a reglementa si de a controla activitatea serviciilor din acest domeniu, si functionarea lor la tractarea vehiculelor avariate de la locul incidentelor si manipularea ulterioara si depozitarea acestora, in cadrul domeniilor reglementate in conformitate.

Compania noastra va ofera servicii de tractare in conformitate cu normele legale actuale. Compania noastra a fost fondata  pentru a aduce pe piata din Romania servicii de calitate, iar pentru a indeplini acest lucru, dispunem de autospeciale performante pentru tractari auto camioane si persoane profesioniste care sunt in masura sa parcurga etapele necesare pentru a transporta un camion in cele mai sigure conditii. Pentru a colabora cu noi, nu trebuie decat sa ne contactati, iar noi, in cel mai scurt timp, va vom acorda ajutor.[Cere informatii Tractari auto camioane] | [Comanda acum Tractari auto camioane]
Nume  
Prenume  
Telefon  
E-mail  
Mesaj  
Test spam  

Clic pentru cod nou


Tractari auto camioane poza 1 Tractari auto camioane poza 2 Tractari auto camioane poza 3
Servicii tractare
Tractari auto camioane
Vehicule comerciale
 
Tractari camioane Bucuresti
 
Tractari non-stop
 
Servicii tractari
 
Echipamente tractari camioane
 
Tractare camion pret
  
Sitemap